Šarović i Vukanović se fizički obračunali na gradskom groblju
Narodni poslanik Nebojša Vukanović je, kaže, krenuo sa majkom na groblje kada se iza njega pojavio Mijat Šarović i uz psovke i teške riječi fizički nasrnuo na njega. Napad je prijavio trebinjskoj policiji.

-Jutros sam sa majkom krenuo do groblja i pošao u cvjećaru gradske kapele da  kupim cvijeće. Odjednom se pojavio Mijat Šarović koji me je uhvatio za revere i tu smo se pogurali. On je psovao i vikao, bio je jako nervozan i neraspoložen. Ja sam na to navikao, ali mi je jako neprijatno što mi je majka bila tu, kao i ljudi koji su prolazili. Bila je to jako ružna scena da se čovjek od 60 godina tako ponaša -priča Vukanović.

 Vukanović kaže da je okidač za ovaj napad prilog koji je odbornica Liste za pravdu i red Dajana Milišić snimila o kašnjenu izgradnje doma za djecu Udruženja „Sunce nam je zajedničko“. U prilogu je, objašnjava Vukanović, samo iznijela činjenice da objekat,
namjenjen djeci sa poteškoćama u razvoju,  za koji je raznim donacijama i kreditima skupljeno  skoro milion maraka, još nije završen.

Šarović kaže da je njegova reakcija očekivana s obzirom da, kako tvrdi, Vukanović već mjesecima iznosi neistine na njegov račun, a institucije ne raguju.

-Nikakva tuča nije bila, ovo je bila samo reakcija roditelja djeteta ometenog u razvoju, kojeg taj „patološki lažov“ i njegovi „saprati“ već mjesecima prozivaju i iznose neistine. Uvijek ću se odbraniti i uvijek će ovakva reakcija biti. Nikada u životu se nisam okoristio o djecu sa poteškoćama u razvoju, ako jesam nikada mi ništa ne trebalo. I njemu i njegovoj ekipi poručujem da se odmaknu od Udruženja „Sunce nam je zajedničko“, da se odmaknu od roditelja djece sa poteškoćama u razvoju i da se odmaknu od mene i moga djeteta u suprotom će moja rekacija uvijek biti ovakva. Nekada se čovjek ne može suzdržati. Vukanović godinama  priča i izmišlja šta hoće, niko ga ne sankcioniše i kako ja da reagujem? Istina je da sam mu oteo telefon, jer nisam želio da me snima- kaže Šarović.

Vukanović tvrdi da nikada niko sa Liste za pravdu i red nije pominjao Šarovićevog sina.

-Tvrdim da niko nije pominjao ni Mijata Šarovića, ni njegovu djecu.  Nevjerovatno je živjeti u gradu u kojem vas svakih mjesec dana neko presreće i napada. Ubuduće ćemo se sami morati braniti ako institucije ne budu reagovale- poručio je Vukanović.

Portal „Jadran Trebinje“ već je pisao o razlozima kašnjenja izgradnje objekta za potrebe djece sa poteškoćama u razvoju iz Trebinja.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga